22. marca obeležujemo Svetovni dan voda. V družbi Kostak ga bomo obeležili z aktivnostmi osveščanja – predvsem s področja čiščenja odpadnih voda, ki predstavlja pomemben del odgovornega odnosa do koriščenja naravnih virov.

Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 22. marca, ob 15.30, na sedežu družbe Kostak, na delavnici o odvajanju in čiščenju odpadnih voda.

Predstavili bomo dejavnosti na področju kanalizacije, čiščenja odpadnih voda in malih komunalnih čistilnih naprav, sledi krajši sprehod do prečrpališča odpadnih vod v bližini pokopališča Krško, kjer si bomo ogledali objekte javne kanalizacije. To bo priložnost, da vsak posameznik spozna pomen in vlogo čiščenja odpadnih voda za zdravo življenjsko okolje.

Srečanje bomo zaključili ob toplem čaju na sedežu družbe Kostak.

Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na 07 48 17 230 ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni!

Vabljeni tudi k ogledu oddaje Ozadja na Ansat TV, ki je bila ob Svetovnem dnevu voda posvečena odvajanju in čiščenju odpadnih voda.