Promet na mostu čez Savo v Krškem je sproščen, prav tako je danes do 13. ure odprt cestni odsek na CKŽ med krožiščem pri mostu čez Savo in Zatonom.

   

Rekonstrukcija cestišča in preureditev montažnih krožišč v fiksna na območju mostu čez Savo in nadvoza nad železniško progo v Krškem se približuje zaključku, zato je promet čez krški most stekel po običajnem prometnem režimu. Vsi sodelujoči so vložili veliko truda, da so se dela končala pred predvidenim rokom.

Nove cestne oznake izboljšujejo varnost na cesti tudi za kolesarje, katerim je namenjen posebej označen in dobro viden del vozišča.

   

Zapora CKŽ med mostom in Zatonom podaljšana zaradi nepredvidenih dodatnih del

V sklopu ureditev sledi še rekonstrukcija dela ceste od krožišča pri mostu čez Savo proti Zatonu in staremu mestnemu jedru Krškega, na delu ceste G1-5/0361. Zapora ceste je bila predvidena do danes, 16. 4. 2018, vendar pa je bila zaradi nepredvidenih okoliščin podaljšana za en dan. Promet je sproščen danes od13. ure.

Obvoz ostaja urejen preko mostu pri Hidroelektrarni Krško, po vzporedni obvoznici in nato po mostu čez Savo do krožišča ter v obratni smeri.