Družba Kostak vabi k sodelovanju kandidate za opravljanje del v času rednega letnega remonta v Nuklearni elektrarni Krško.

Delo bo potekalo od druge polovice septembra do sredine novembra. Izvajanje remontnih del zahteva večjo intenziteto dela, zato se bo izvajalo v prerazporejenem delovnem času in na posameznih področjih dela tudi v izmenah ter dela prostih dneh.

Pred nastopom dela bo s kandidati opravljen uvodni sestanek, predhoden zdravniški pregled, vsa potrebna usposabljanja za delo in varnostno preverjanje posameznika iz uradnih evidenc v skladu z Zakon o varstvu pred ionizirajočimi sevanji in jedrski varnosti.

Družba Kostak razpisuje potrebe po opravljanju del na naslednjih področjih:

 

ČIŠČENJE PROSTOROV, ki obsegajo:

  • čiščenje tal, pisarniške opreme, pohištva, oken, sanitarij, hodnikov in ostalih prostorov
  • prezračevanje prostorov in odstranjevanje odpadkov iz očiščenih prostorov
  • strokovno uporabljanje čistilnih sredstev in čistilnih strojev za potrebe čiščenja po navodilih proizvajalcev
  • skrb nad izvajanjem organizacijskih predpisov s področja kakovosti

V delo bi želeli vključiti 4 študente.

 

ČISTILNA DELA V PROIZVODNEM DELU, ki obsegajo:

  • delo s čistilnimi stroji v  proizvodnih prostorih
  • čiščenje, loščenje in pomivanje tal, oken in opreme v proizvodnih prostorih
  • odstranjevanje smeti iz objektov in opreme iz proizvodnih prostorov
  • čiščenje opreme in inventarja
  • skrb nad izvajanjem organizacijskih predpisov s področja kakovosti

V delo bi želeli vključiti večje število študentov.

 

Prijavite se lahko na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa pošljete vlogo na sedež podjetja: Kostak, d. d., Leskovška cesta 2 a, 8270 Krško.

Za vse informacije, ki se nanašajo na postopek zaposlitve, lahko pokličete na telefonsko številko (07)48-17-203 ali (07)48-17-216. Lahko pa pošljete tudi elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..   

V kolikor potrebujete informacije glede delovnih opravil, razporeditve delovnega časa in same organizacije dela, lahko pokličete na telefonsko številko (07)48-02-607 ali pošljete elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Krško, 31. 5. 2019