Mediji

Kostak, komunalno in gradbeno podjetje, d. d., je družba z več kot 60-letno tradicijo in danes največje podjetje na področju komunalnih dejavnosti v Sloveniji ter vodilno gradbeno podjetje v posavski regiji.

Družba Kostak intenzivno širi svoje tržne dejavnosti, predvsem na področju gradbeništva, pa tudi obdelave odpadkov, vzdrževalnih in čistilnih ter ostalih dejavnosti in storitev. Danes tržne dejavnosti predstavljajo že okoli 80 odstotkov prihodkov. Preostalih 20 odstotkov predstavljajo dejavnosti gospodarskih javnih služb, ki jih družba Kostak izvaja v občinah Krško in Kostanjevica na Krki.

Odgovornost do družbe, zaposlenih in okolja, v katerem deluje, je zaveza družbe Kostak. Uresničuje jo v okviru projektov okoljskega ozaveščanja, sodelovanja z izobraževalnimi ustanovami, sponzorstev in donacij, skrbi za zaposlene ter odnosov z javnostmi.

Kontakt za medije:
Sabina Žibert

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

T: 07 48 17 282

V družbi Kostak smo še posebej ponosni na naše zaposlene, zato smo nekatere od njih predstavili v seriji štirinajstih prispevkov, ki smo jih pripravili za časopis Posavski obzornik v okviru rubrike Skrbimo za zeleno Krško. Samoumevno se nam zdi, da voda vedno priteče iz pipe, da so zabojniki za smeti izpraznjeni, da je okolica čista in urejena ter da so ceste po hudem neurju ali obilnejš....

V družbi Kostak pripravljamo ozaveščevalne in informativne medijske vsebine v obliki zloženk, video vsebin in prispevkov. ....

Logotipi družbe in skupine Kostak za prenos v oblikah PNG, JPG in PDF. ....

V družbi izdajamo časopis, ki smo ga v letu 1994 poimenovali Glasnik Kostaka. ....

Arhiv vsebuje zbirko medijskih vsebin, ki jih ustvarja družba Kostak.  ....