Naše podjetje je zmagovalec letošnjega srečanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, Komunaliade. S 1160 točkami smo za 93 točk premagali ekipo JP Ljubljanski potniški promet.

Drugi v športnih tekmovanjih, tretji v delovnih tekmovanjih

Na srečanju, ki ga je letos organizirala Komunala Trebnje, je nastopilo 63 ekip v 19 športnih tekmovanjih in 4 delovnih. Ekipa Kostaka je v športnih tekmovanjih z 930 točkami osvojila 2. mesto, v delovnih tekmovanjih z 230 točkami 3. mesto in na koncu s skupnimi 1160 točkami še četrto leto zapovrstjo osvojila naslov najboljše ekipe.

Delovna tekmovanja

V delovnih tekmovanjih so se tekmovalci pomerili v aranžiranju šopkov, sestavljanju kanalizacijskih in vodovodnih sistemov ter v odvozu odpadkov. Zmago smo si priborili pri sestavljanju vodovodnega sistema, 2. mesto je osvojila ekipa na tekmovanju odvoza odpadkov, na 4. mestu pa je končala ekipa pri sestavljanju kanalizacijskega sistema.

Športna tekmovanja

Na športnem delu komunaliade so bili Kostakovi športniki najboljši v suvanju krogle, v moški in ženski kategoriji v vlečenju vrvi ter paintballu, drugo mesto sta osvojila tekača v štafetnem teku, košakarska ekipa pa je v tekmovanju 3x3 osvojila 3. mesto.