V juliju 2019 bomo izvajali obnovo vodovoda v naselju Ravne pri Zdolah. Izvajalec gradbenih del je Kostak, d. d., kontaktna oseba za izvedbo gradbenih del je Alenka Pirc, dosegljiva na 031/474-664.

V času izvajanja del (7.00 do 17.00 vsak delovni dan), bo izvedena delna zapora lokalne ceste. Dela se bodo izvajala predvidoma do konca avgusta. Vsak dan po končanih delih se bo zagotovila prevoznost ceste. Intervencijskim vozilom bo ves čas gradnje zagotovljen dostop do objektov.

Za dodatne informacije glede obnove vodovoda nas pokličite na številko 07 48 17 225 (Janko Brulc).

Med izvajanjem del lahko občasno prihaja do motenj pri oskrbi s pitno vodo. Najpogosteje se zaradi zapiranja vodovodnega sistema in nihanja tlakov v cevovodu pojavi bela obarvanost pitne vode, ki nastane kot posledica raztapljanja zraka v vodi. Ob iztekanju vode iz pipe se pritisk sprosti, kar povzroči delno izločanje v vodi raztopljenega zraka. Priporočamo, da v takšnih primerih na vseh pipah v objektu iztočite vodo do stabilnega curka. V primeru, da na pipi priteče motna voda, odstranite mrežice na pipi in vodo iztočite.

Za morebitne motnje pri oskrbi s pitno vodo se vam v naprej opravičujemo in vas prosimo za razumevanje. Kot izvajalec del se bomo trudili, da bi bilo teh čim manj.