Hvala vsem, ki ste letos ob prvem novembru odločili za odgovorne lesene svečke in namenili prostovoljni prispevek za OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško.

Družba Kostak je v sodelovanju z Zavodom Knof iz Sevnice obiskovalcem pokopališč letos prvič pred prvim novembrom ponudila možnost uporabe odgovornih lesenih sveč namesto običajnih. Okolju prijazne sveče so bile zelo dobro sprejete, zato nas veseli, da je bilo skupaj zbranih 838,44 EUR.

Na današnji jutranji slovesnosti, ki jih potekala na OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško ob tradicionalnem slovenskem zajtrku, je idejna vodja tega projekta v družbi Kostak Samantha Zobec predala zbrana sredstva ravnateljici šole dr. Barbari Fritz Smolej, ki je ob tem povedala, da bodo zbrana sredstva uporabili za nakup narodnih nošenj, saj učenci njihove šole zelo radi nastopajo. 

 

Samantha Zobec se je zahvalila Kristijanu Pinosi iz Zavoda Knof za sodelovanje v tem projektu in povedala, da bo glede na dobre odzive družba Kostak tovrstne aktivnosti nadaljevala tudi v prihodnje.

Zahvaljujemo se vam za vsa prispevana sredstva in podporo projektu.