V sredo, 1. decembra, sta nas obiskala predstavnika Mreže za družbeno odgovornost Lucija Glavač in Gašper Zakrajšek ter nam podelila nagrado za družbeno odgovorno sinergijo tudi v živo. Nagrado sta prevzela vodja projekta v družbi Kostak dr. Boštjan Vimpolšek in direktorica Zavoda Knof Mojca Žganec Metelko v spremstvu sodelavcev Mateja Urbanča (Kostak) in Polone Mavsar (Knof), ki sta sodelovala pri projektu.  

Dr. Boštjan Vimpolšek se je ob podelitvi zahvalil upravi družbe Kostak in vodstvu Sektorja komunale za izkazano zaupanje za vodenje projekta ter vsem sodelavcem za pomoč pri operativni izvedbi in promociji projekta Salon pohištva iz ponovne uporabe. Kot je poudaril, gre posebna zahvala zavodu Knof za inovativne obnove zbranih predmetov. »Prejeto nagrado razumem kot potrditev, da skupaj znamo in zmoremo uresničevati najvišje cilje na okoljskem področju ter da lahko predstavljamo zgled vsem ostalim v naši panogi,« je še dodal.

 

Matej Urbanč, dr. Boštjan Vimpolšek, Lucija Glavač, Gašper Zakrajšek, Mojca Žganec Metelko in Polona Mavsar 

Prejeli pa smo še eno priznanje, in sicer za večletno uspešno in prizadevno udejstvovanje v projektu Družini Prijazno podjetje ter aktivno izvajanja ukrepov, ki odražajo odnos in skrb za naše zaposlene. Priznanje je s strani g. Gašperja Zakrajška, predstavnika iz Ekvilib Inštituta, prevzela Elizabeta Cemič, direktorica Splošno kadrovskega sektorja.

                                                                                                                         Elizabeta Cemič in Gašper Zakrajšek