Načini obveščanja uporabnikov pitne vode, pustni sejem in odvoz odpadkov

NAČINI OBVEŠČANJA UPORABNIKOV PITNE VODE

(za boljši pregled kliknite na sliko z razpredelnico)

 

Upravljavci javnih objektov (vrtcev, šol, zdravstvenih domov) ter gostinskih in živilskih obratov bodo v posameznih primerih obveščeni po e-pošti ali telefonsko. Vsi uporabniki se lahko na SMS ali elektronsko obveščanja naročijo na telefonsko številko 07 48 17 224 ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Več informacij o oskrbi s pitno vodo je dostopnih na tej strani: http://www.kostak.si/dejavno.html

Vaše predloge in pobude nam lahko pošljete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

PUSTNI SEJEM, TRŽNICA VIDEM

Vabimo vas na Pustni sejem na Tržnico Videm, ki bo v soboto, 18. februarja 2017, od 8. do 12. ure. Na sejmu se bodo predstavile kmetije, ekološke kmetije, rokodelci in društva.

Dogodek bo popestril prihod KORANTOV iz Markovca pri Ptuju med 9. in 10 uro. Za najmlajše bosta med 9. in 11. uro poskrbeli animatorki s poslikavo obraza in izdelovanjem figuric iz balonov.

Prijazno vabljeni!

 

ODVOZ ODPADKOV

V sredo, dne 8. 2. 2017, zaradi državnega praznika ne bomo odvažali komunalnih odpadkov. Odvozi se zato zamaknejo za en dan in potekajo skladno z urnikom odvoza, in sicer:

  • v četrtek, 9. 2. zbiramo mešane komunalne odpadke v občini Kostanjevica na Krki, KS Podbočje, Gorenja vas, Velika vas pri Krškem in KS Veliko Podlog;
  • v petek, 10. 2. zbiramo: mešano embalažo v občini Kostanjevica na Krki, KS Podbočje, KS Krško - desni breg in KS Leskovec pri Krškem in mešane komunalne odpadke v KS Spodnji Stari Grad - Spodnja Libna, KS Dolenja vas pri Krškem (samo Libna in Stari Grad).