Kostak (v nadaljevanju: izvajalec) se zavezuje, da bo skrbno varoval osebne podatke uporabnikov, pridobljene ob prijavi v sistem za obveščanje. Podatki se bodo zbirali, pridobivali, hranili in obdelovali izključno za namene obveščanja glede kakovosti in motene oskrbe s pitno vodo.

Podatki so varovani skladno z zahtevami veljavnega Zakona o varstvu osebnih podatkov. Izvajalec se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kot je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Uporabnik v postopku prijave vpiše zahtevane osebne podatke prostovoljno in samostojno odgovarja za vsebino, ki jo vpiše ob prijavi. Uporabnik potrjuje, da je bil pred registracijo prijave ustrezno seznanjen z obsegom in namenom obdelave osebnih podatkov ter podaja osebno privolitev, da lahko izvajalec obdeluje predane osebne podatke, za prijavo v sistem obveščanja.

Izvajalec se zavezuje, da osebnih podatkov in kontaktnih informacij uporabnikov ne bo uporabljal v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika, ali v kolikor bi to zahtevala veljavna zakonodaja, ne bo razkril tretjim osebam. V času upravljanja z osebnimi podatki ima uporabnik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

V primeru sprememb ali odjave to sporočite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., pokličite na telefonsko številko 07 48 17 224 ali se zglasite na sedežu družbe Kostak.