Kostak d. d. (v nadaljevanju: izvajalec) se zavezuje, da bo skrbno varoval osebne podatke uporabnikov, pridobljene ob prijavi v sistem za obveščanje z obrazci na tem spletnem mestu. Podatki se bodo zbirali, pridobivali, varno hranili in obdelovali izključno za namen, ki je zajet na posameznem obrazcu.

Podatki so varovani skladno z zahtevami veljavnega Zakona o varstvu osebnih podatkov in Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) - UREDBA (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA. Izvajalec se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kot je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Uporabnik v postopku prijave vpiše zahtevane osebne podatke prostovoljno in samostojno odgovarja za vsebino, ki jo vpiše ob prijavi. Uporabnik potrjuje, da je bil pred registracijo prijave ustrezno seznanjen z obsegom in namenom obdelave osebnih podatkov ter podaja osebno privolitev, da lahko izvajalec obdeluje predane osebne podatke, za izvajanje storitev.

Izvajalec se zavezuje, da osebnih podatkov in kontaktnih informacij uporabnikov ne bo uporabljal v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika, ali v kolikor bi to zahtevala veljavna zakonodaja, ne bo razkril tretjim osebam. V času upravljanja z osebnimi podatki ima uporabnik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

V primeru sprememb ali odjave to sporočite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., pokličite na telefonsko številko 07 48 17 200 ali se zglasite na sedežu družbe Kostak.